Inspiratieles

Wil je inspiratie opdoen voor W&T bij jou in de klas en tegelijkertijd ervoor zorgen dat jouw leerlingen een leuke W&T-les krijgen? Meld je dan aan voor de Inspiratieles. Een techniekcoach komt dan bij jou in de klas om de les te geven. Je kunt kiezen uit verschillende lessen over diverse W&T-onderwerpen, gebaseerd op de principes van Onderzoekend & Ontwerpend Leren. Bij de les is normaalgesproken een duidelijke rolverdeling tussen jou als leerkracht en de techniekcoach. In deze extra drukke tijden van Corona is het ook mogelijk om de les in z’n geheel door de techniekcoach te laten geven.

Bekijk hieronder een filmpje over hoe inspirerend een Inspiratieles door een techniekcoach in de klas kan werken.

Om Inspiratielessen te geven, kun je een techniekcoach van Jet-Net & TechNet boeken. De techniekcoach zorgt voor inspiratie, praktijkkennis en een frisse inbreng. En verrast jouw leerlingen met leuke en uitdagende opdrachten waar ze veel van leren.  Voor jou een moment van rust of om inzicht te krijgen in Onderzoekend & Ontwerpend Leren en hoe je dit aanpakt.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk een Inspiratieles aan te vragen. Wil je toch zelf aan de slag? Bekijk ons aanbod: