Expeditie 7 werelden van techniek

Verrijk je W&T-onderwijs met de Expeditie 7 werelden van techniek en laat je leerlingen zien hoe divers techniek en technologie kan zijn. De Expeditie 7 werelden van techniek biedt opdrachten aan binnen een veelzijdige een aantrekkelijke context. Op deze manier ontdekken leerlingen uit groep 7 en 8 al vroeg in welke werelden techniek een rol speelt en waar ze affiniteit mee hebben.

De Expeditie 7 werelden van techniek wordt compleet kosteloos aangeboden, inclusief lesbrieven en doe-opdrachten. Na een klassikale start kunnen de leerlingen zelfstandig verder met de digitale start, waarin ze per wereld kennismaken met technische bedrijven en de werkzaamheden van de mensen die daar werken.

Aanmelden en meedoen

Wil je met jouw leerlingen de Expeditie 7 werelden van techniek ervaren? Schrijf je dan nu in via onderstaande button ‘Toon formulier’ en ga direct aan de slag! Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de link naar de Expeditie 7 werelden van techniek.

 

Over de 7 werelden van techniek

Wat hebben een reuzenrad, een melkrobot bij de boer, jouw digibord en een VR-hologram met elkaar te maken? Juist; ze staan bol van de techniek. Hoe divers techniek en technologie is, kun je je leerlingen laten zien met de 7 werelden van techniek. Een mooie verrijking van je W&T-onderwijs. Want hiermee laat je je leerlingen de koppeling maken tussen een technische vraag of opdracht en hun eigen belevingswereld. Kortom: de 7 werelden helpen jou om binnen een veelzijdige en aantrekkelijke context opdrachten aan te bieden. Zo ontdekken leerlingen al vroeg in welke werelden techniek een rol speelt en waar ze affiniteit mee hebben. Klik hier om meer over de 7 werelden van techniek te ontdekken.

Ga naar Expeditie 7 werelden van techniek voor het voortgezet onderwijs