Webinar ‘Hoe geef je invulling aan W&T-onderwijs?’

Wil je binnenkort beginnen met het geven van wetenschap- en techniekonderwijs? Of zoek je inspiratie en handvatten om Wetenschap & Technologie (W&T) zo leuk en goed mogelijk te geven? Volg dan een webinar speciaal voor leerkrachten, schoolleiders en iedereen die een goede start wil maken met W&T in het basisonderwijs. In slechts 45 minuten tijd krijg je inspiratie om je W&T-onderwijs een mooie impuls te geven. Het webinar is kosteloos.

Webinar: Hoe geef je invulling aan W&T-onderwijs?

Datum en tijd: woensdag 2 juni  2021, 15.00-15.45 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Voor wie:  Leerkrachten, W&T-coördinatoren en leden W&T-werkgroepen (werkzaam in het primair onderwijs)

Onderwerpen:

  • Hoe werkt de methodiek van Onderzoekend & Ontwerpend Leren als manier om W&T-onderwijs te geven?
  • Je maakt kennis met de 7 werelden van techniek, waardoor je een technische vraag of opdracht kunt verbinden met de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je krijgt concrete ideeën aangereikt voor de invulling van W&T-lessen.
  • Je voelt je (meer) toegerust om zelf W&T-lessen te geven.

Kosteloos
Deelname aan het webinar is kosteloos en laagdrempelig. Het blijft niet bij luisteren alleen: je kan ook direct via de chat vragen stellen. Tijdens het webinar word je als deelnemer gestimuleerd om na te denken over je eigen praktijk. Na afloop ontvang je bovendien documentatie, tools en praktische voorbeelden die in het webinar aan de orde kwamen. Zo is elk webinar een interactieve en leerzame ervaring waar je écht wat aan hebt.

Aanmelden