• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    30 oktober 2019

    Samenwerking tussen basisscholen en bedrijven met Vakkanjer Junior Innovation Challenge

    De ideale samenwerking tussen basisscholen en technische bedrijven: de Vakkanjer Junior Innovation Challenge! Leerlingen uit groep 7 en 8 gaan aan de slag met een technische probleem uit het bedrijfsleven. Vakkanjer Junior is een educatief programma waarin leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren een innovatieve oplossing bedenken voor een probleem. Dat probleem komt van een technisch bedrijf. Voor bedrijven dus een perfecte mogelijkheid om kinderen te laten ervaren hoe het is om in de techniek te werken.

    Meedoen?

    Samen kunnen scholen en bedrijven er zo voor zorgen dat het onderwijs beter aansluit op de bedrijfspraktijk en andersom. Als school of bedrijf meedoen? Lees dan snel verder via onderstaande links!

    Doe mee als bedrijf 

    Doe mee als basisschool

    Over Vakkanjers

    Vakkanjers is een programma van Jet-Net & TechNet, ontstaan uit een initiatief van technische sectoren om meer jongeren te interesseren voor techniek. Met Vakkanjers ontdekken en ontwikkelen vmbo’ers en mbo’ers hun vakmanschap al sinds 1999. Vakkanjers is een educatief programma waarin leerlingen van het basisonderwijs, vmbo en mbo een oplossing bedenken voor een technisch vraagstuk. Dat doen ze aan de hand van realistische opdrachten voor een échte opdrachtgever.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer