Vakkanjer Junior

Vakkanjer Junior is een uitvindwedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het primair onderwijs. Met een echte uitdaging van een echte opdrachtgever dagen we leerlingen uit innovatieve ideeën te ontwikkelen en oplossingen te bedenken. Een opdracht waarmee leerlingen waardevolle stappen kunnen zetten in hun ontwikkeling. Meer informatie vind je hier.

Wat vragen wij van jou als bedrijf:

  • Bedrijven helpen en inspireren onder meer door het coachen van (regionale) teams.
  • Bedrijven geven feedback op de ideeën en ontwerpen van de teams.

Wat bieden wij jou als bedrijf:

  • Samenwerking met een school uit jouw regio.
  • De mogelijkheid om als bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan wetenschap- en techniekonderwijs.
  • Een nieuwe enthousiaste omgeving vol frisse ideeën en een open blik.

Meedoen met je bedrijf?

Doe ook mee met je bedrijf aan Vakkanjers. Zo kan jouw bedrijf bijdragen aan het enthousiasmeren van jongeren voor een baan in de techniek en technologie. Meld je snel aan! Deelname is kosteloos. Kijk hier voor meer informatie.

Over Vakkanjers

Vakkanjers is een programma van Jet-Net & TechNet, ontstaan uit een initiatief van technische sectoren om meer jongeren te interesseren voor techniek. Met Vakkanjers ontdekken en ontwikkelen leerlingen vanaf groep 7 tot en met het laatste jaar van het vmbo hun vakmanschap al sinds 1999. Vakkanjers is een educatief programma waarin leerlingen van het vmbo en mbo een oplossing bedenken voor een technisch vraagstuk. Dat doen ze aan de hand van realistische opdrachten voor een échte opdrachtgever.

Naar de website van Vakkanjers