Deelnemer worden

Breng samen met Jet-Net & TechNet technologie tot leven!

Deelnemen als bedrijf

Door deel te nemen aan Jet-Net & TechNet draag je bij aan een reëel en positief beeld van jongeren over techniek, technologie en ICT. Je neemt deel aan een professioneel regionaal en landelijk netwerk en toont daarmee de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf. Het delen van de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf met jongeren is een zinvolle, mooie ervaring voor hen. Daarnaast ervaren veel professionals uit het bedrijfsleven het contact met de jongere generatie als zeer inspirerend.

Informatiefolder Jet-Net & TechNet (PDF)

Wil je meer weten over Jet-Net & TechNet en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen. Het landelijk bureau of een coördinator in jouw regio neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden als school

Samenwerken met een bedrijf verrijkt je lesprogramma en biedt je leerlingen de kans om te ervaren hoe technologie vorm krijgt in de praktijk. Jet-Net & TechNet scholen werken samen met technologische bedrijven en hebben toegang tot de landelijke evenementen, zoals Meet the Boss en de Career Days.

Informatiefolder Jet-Net & TechNet  voor primair onderwijs (PDF)
Informatiefolder Jet-Net & TechNet  voor voortgezet onderwijs (PDF)

Wil je meer weten over Jet-Net & TechNet en de mogelijkheden voor jouw school? Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen. Het landelijk bureau of een coördinator in jouw regio neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.