• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    11 februari 2021

    Inspiratielessen voor basisscholen: gemak voor jou en inspiratie voor je klas

    In deze coronatijd waarin je als leerkracht elke dag topprestaties moet leveren om goed onderwijs te geven, willen wij je graag ontzorgen met een Inspiratieles over Wetenschap & Techniek. Wil jij jouw leerlingen verrassen met leuke en uitdagende opdrachten waar ze veel van leren? Er zijn verschillende Inspiratielessen waar je uit kunt kiezen, voor groep 1 tot en met 8. Trakteer jezelf en je leerlingen op zo’n mooie Inspiratieles. Voor jou een moment van rust of extra inspiratie, want een techniekcoach komt een Inspiratieles in jouw groep geven.

    Gevarieerde lessen voor groep 1 tot en met 8

    Je kunt kiezen uit verschillende lessen over diverse W&T-onderwerpen, gebaseerd op de principes van Onderzoekend & Ontwerpend Leren. Voor de onderbouw bijvoorbeeld over de het bouwen van een huis voor de drie biggetjes of schoon water. Voor de midden- en bovenbouw zijn er een aantal lessen waarin ontwerp- of onderzoeksvragen centraal staan. Kijk hier voor een overzicht van de lessen.

    Techniekcoach in de klas

    Bekijk hieronder een filmpje over hoe inspirerend een Inspiratieles door een techniekcoach in de klas kan werken.

    Inspiratieles aanvragen

    Boek meteen een Inspiratieles voor jouw groep of jouw school. Dat is geheel kosteloos. Als je je aanmeldt, nemen wij contact met je op om in te plannen wanneer een techniekcoach van Jet-Net & TechNet bij jou op school kan komen. Of desgewenst een online les kan geven. Je kunt je aanvraag doen door het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer