• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    05 februari 2020

    Ga tijdens de voorjaarsvakantie op ontdekking in de wereld van techniek

    De voorjaarsvakantie is weer in aantocht en dat betekent eropuit met de kinderen! Waarom niet een technische activiteit? Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in NEMO, ga aan de slag met solderen, boren en zagen bij Philips of doe een activiteit bij De Jonge Ontdekkers in Groningen.

    NEMO, Amsterdam

    In de voorjaarsvakantie is er bij NEMO van alles te beleven! Van 15 februari t/m 1 maart 2020 kun je genieten van extra workshops en demonstraties. Ontdek hoe nuttig en leuk ‘maken’ is. Maak in De Werkplaats je eigen tandwielen of wordt wetenschapper in het laboratorium! Ook NEMO’s Kettingreactie deze vakantie extra vaak te zien. En nog meer goed nieuws: NEMO is in de vakantie ook op maandag open. Meer informatie.

    Philips Museum, Eindhoven

    Speciaal voor de voorjaarsvakantie van 24 februari t/m 1 maart opent Philips Museum Kids Factory! Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen aan de slag met activiteiten zoals solderen, boren, zagen, elektronische circuits ontdekken, tekenen met een 3D-pen en constructies bouwen. Voor jongeren kinderen (5-8 jaar) is er een aangepast programma. Zij kunnen knutselen, tekenen, kleuren, bouwen met Philiform en hun naam laten printen met een 3D-printer. Voor ieder wat wils dus! Plan hier je bezoek aan de Philips Museum Kid Factory.

    De Jonge Ontdekkers, Groningen

    Een boot bouwen van hout, een kussen maken, een game maken of een eigen sieraad solderen? Het kan bij de Jonge Ontdekkers in Groningen! Kinderen kunnen aan de slag met de meest uiteenlopende materialen en activiteiten. In de voorjaarsvakantie kun je er dagelijkse terecht. Ga voor vrije inloop of geef je van tevoren op voor een workshop. Hier vind je meer informatie over de Jonge Ontdekkers.

    Nog meer activiteiten? Lees voor inspiratie onze tips van de afgelopen kerstvakantie.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer