• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    11 juni 2020

    De reis naar techniekinspiratie begint voortaan op één plek. Handig!

    Ben jij ook vaak (te) veel tijd kwijt aan het zoeken naar geschikte video’s over technologie, die je kunt gebruiken in lessen of presentaties? Die tijd is voorbij! Jet-Net & TechNet heeft alle video’s over de 7 werelden van techniek namelijk op één centraal platform gezet. Op NXtv, het videoplatform voor techpromotie, heeft iedere wereld nu een eigen kanaal, bomvol leuke, relevante en inspirerende content voor jou én je leerlingen! Even zoeken op wereld of thema en je kunt gegarandeerd een geschikte video vinden én afspelen binnen een veilig omgeving. Neem hier meteen een kijkje!

    Video’s die een toekomst in techniek en technologie tot leven brengen

    Op dit platform en binnen de 7 werelden vind je video’s over de banen van de toekomst, over opleidingen in de techniek en technologie, do-it-yourself proefjes en projecten, inspirerende rolmodellen en verdiepende content over één van de 7 werelden van techniek. Allerlei leuke, relevante én vooraf gecheckte video’s zijn te vinden op de kanalen NXtv.

    We hebben het zoeken naar leuke video’s zo makkelijk mogelijk gemaakt

    Om je zoveel mogelijk overzicht te bieden zijn de video’s ook nog gerangschikt op de thema’s Kennis, Vaardigheden en Inspiratie. Daarnaast kun je ook nog zoeken op basis van tags (zoektermen).

    Veilig en gratis te gebruiken

    Ben je docent, mentor of decaan in het voortgezet onderwijs? Bekijk alle content gratis en maak er gebruik van zoveel je wilt. Het staat er voor jou én je leerlingen! Alle video’s worden van tevoren gecheckt en er worden geen irritante reclames aangeboden, dus ook zorgen over veilig gebruik zijn verleden tijd.

    Blijf op de hoogte

    Meld je aan via deze onderwijspagina op NXtv; je ontvangt alleen relevante informatie. Heb je zelf content die je in de 7 werelden wilt delen? Neem dan contact op via redactie@nxtv.nl

    De 7 werelden van techniek

    Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs is het een hele uitdaging om een beeld te krijgen van de mogelijkheden in de techniek. Daarom is die diverse bètasector in 7 afgebakende werelden ingedeeld: de 7 werelden van techniek. Daarmee kunnen leerlingen ontdekken of techniek iets voor hen is. De 7 werelden van techniek zijn inmiddels een bekend begrip op veel middelbare scholen. De afgelopen jaren zijn veel tools rondom de 7 werelden ontwikkeld, denk bijvoorbeeld aan de Inspiratieles en de webinars. De videokanalen zijn de nieuwste aanwinst en benadrukken net als de andere tools hoe divers de wereld van techniek en technologie is.

    Over NXtv

    NXtv is hét digitale en interactieve platform voor tech-inspiratie. Veilig en zonder vervelende reclames, maar wél met relevante interactiviteit naar bijvoorbeeld meer informatie over het onderwerp van de video.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer