• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    13 november 2019

    Video’s Careerday-on-Tour Twente en Zuid-Limburg

    De twee edities van de Careerday-on-Tour in oktober waren een succes! Op 15 en 17 oktober openden zeventien bedrijven in de regio Twente hun deuren voor zo’n 450 bovenbouwleerlingen vmbo, havo en vwo. Op 22 en 23 oktober was het de beurt aan zes bedrijven en zo’n 90 leerlingen in Zuid-Limburg.

    Met de Careerday-on-Tour maken leerlingen op een actieve manier kennis met moderne technologie binnen regionale bedrijven. Zo worden ze gestimuleerd om na te denken over een vervolgopleiding en baan in de techniek.

    De leerlingen bezochten in één dagdeel twee bedrijven. De deelnemende bedrijven ontvingen de leerlingen in hun eigen werkomgeving en brachten met enthousiasme aan de jongeren over hoe leuk en uitdagend werken in de techniek is. Dit gebeurde bijvoorbeeld door speeddates met medewerkers, een rondleiding door het bedrijf en een actieve opdracht op de werkvloer.

    Benieuwd naar de Careerday-on-Tour? Bekijk dan hieronder de video’s van de Careerday-on-Tour Zuid-Limburg en Twente:

     

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer