• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    26 september 2019

    Vakkanjer Navigator: de uitdaging voor technische young professionals

    Op zoek naar een landelijke uitdaging voor de jonge vakmensen uit jouw bedrijf? Laat ze jouw bedrijf en hun vakmanschap op de kaart zetten met Vakkanjer Navigator! Dit jaar is de opdrachtgever niemand minder dan de Johan Cruyff Foundation.

    Met de internationale boodschap CREATING SPACE laat de Cruyff Foundation zien dat bijvoorbeeld een Cruyff Court meer is dan een klein voetbalveld. Het is vooral een plek waar je vrienden maakt, waar je je talenten ontdekt en waar je je angsten overwint. Ruimte dus waar je in alle vrijheid meer uit jezelf kunt halen. In de challenge ‘Creating space for children’ gaan Vakkanjers samen met de Cruyff Foundation op zoek naar innovatieve ideeën en oplossingen om dit verder te stimuleren.

    De opdracht voor Vakkanjer Navigator

    Ontwerp een attractie of een ‘Multi Player’, die de Cruyff Foundation kan inzetten bij evenementen. Een uitdagende en aantrekkelijke attractie, waarbij beweging nodig is om een wow-effect te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een fietsblender, ijsmaker of een energieopwekkende dansvloer die op festivals de show stelen. De opdracht is open en vrij, maar wordt ingekaderd door een aantal randvoorwaarden. Dit met het oog op haalbaarheid, toegankelijkheid, duurzaamheid en veiligheid. Meer informatie over de opdracht en Vakkanjer Navigator vind je in deze factsheet.

    Kick-off

    Teams kunnen zich niet meer aanmelden. Op 13 februari 2020 vindt de landelijke kick-off voor de Vakkanjer Navigator editie 2019-2010 plaats in Soest. Hier maken de teams en hun begeleiders kennis met de opdracht en de opdrachtgever. De teams ontvangen de ontwerpeisen en krijgen alle info over hun deelname.  Kijk op www.vakkanjers.nl/challenges/navigator voor meer informatie.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer