• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    07 september 2021

    Techport Technologieweek 2021: 4 t/m 8 oktober

    De Techport Technologieweek vindt dit jaar van 4 t/m 8 oktober plaats. Deze week heeft tot doel om leerlingen uit het basis-en voortgezet onderwijs en hun ouders en docenten voor techniek en technologie te enthousiasmeren. De week bestaat uit een palet van fysieke en online evenementen.

    De Techport Technologieweek vindt dit jaar plaats van 4 t/m 8 oktober. Tijdens deze week maken leerlingen van groep 7 en 8 uit het basisonderwijs tot en met de bovenbouw van het voortgezet onderwijs én ouders en docenten kennis met opleidingen en beroepen binnen techniek en technologie, met het doel hen ervoor te enthousiasmeren.

    Inmiddels hebben zich al 3500 leerlingen aangemeld en nemen daarnaast zo’n 50 organisaties en bedrijven deel. Het programma van de week bestaat uit een mengeling van fysieke evenementen in de IJmond regio en evenementen die door de coronapandemie online plaatsvinden. U kunt zich hier aanmelden voor de verschillende evenementen tijdens de week.

    Jet-Net & TechNet en Platform Talent voor Technologie zijn samen met onder andere Katapult, Smart Industry en Sterk Techniek Onderwijs partner van de Techport Technologieweek.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer
    Nieuws - 30 november 2023

    Het vernieuwde Jet-Net Loket brengt onderwijs en bedrijfsleven echt samen

    Jet-Net lanceert het vernieuwde Jet-Net Loket, een matchingtool die vraag en aanbod van scholen en het technisch bedrijfsleven...

    Lees meer
    Nieuws - 04 juli 2023

    SMC Nederland werkt samen met scholen om techniek een gezicht te geven

    Werk is er genoeg voor mensen met een bètatechnische opleiding. En goed betaald ook. Hoe komt het dan...

    Lees meer