• Actueel

 • Ook deelnemer worden?

  Lees meer
  18 mei 2017

  Save the date: Jet-Net Career Day 2017

  Beste projectleiders van Jet-Net scholen, bedrijven en partners,

  Aankomend schooljaar gaan we weer op verschillende locaties in het land regionale Jet-Net Career Days organiseren! Via deze weg willen we u daarom alvast de gelegenheid bieden hiermee rekening te houden in uw jaarplanning en agenda:

  Jet-Net Career Day 2017:

  • 18 en 19 oktober*: Careerday-on-Tour Oost (Twente).
  • 14 en 15 november: Career Day West (TU Delft).
  • 21 en 22 november: Career Day Noord (Windesheim Zwolle).
  • 28 en 29 november: Career Day Zuid (TU Eindhoven).

  *In Twente wordt de Careerday-on-Tour georganiseerd. Tijdens de tour trekken leerlingen langs een aantal bedrijven in hun regio. Ook hierbij staan doe-activiteiten en de persoonlijke ervaring van de leerling centraal.

  Nog voor de zomervakantie worden de inschrijvingen voor de verschillende edities geopend. In de tussentijd kunt u contact opnemen met:

  Annuleringsvoorwaarden scholen 2017

  We willen alle leerlingen graag de best mogelijke ervaring bieden tijdens de Jet-Net Career Day. Om dat te bereiken zijn we afhankelijk van de inzet van bedrijven en partners. Zij maken met enthousiasme kostbare tijd vrij voor uw leerlingen. Daarnaast wordt om de dag mogelijk te maken ruim €50,- per leerling besteed. Helaas komen vaak minder leerlingen opdagen dan van te voren is aangegeven en incidenteel komen gehele klassen niet opdagen. Dit jaar willen we samen met u ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen aan de Career Day deel kunnen nemen. Daarom informeren we u graag over de inschrijvingsdeadlines en annuleringsmogelijkheden:

  Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de zomervakantie: inschrijving geopend, u geeft een inschatting van het aantal leerlingen door.
  • Uiterlijk 30 september: u geeft het definitief aantal leerlingen door. Het is in dit stadium ook mogelijk uw deelname te annuleren.
  • Na 1 oktober: annuleren is niet meer mogelijk.*

  *Bij annulering na 1 oktober, een no-show of sterk afwijkende leerlingaantallen zal uw Jet-Net bedrijf worden ingelicht en plannen wij met uw school een gesprek in over deelname aan toekomstige activiteiten. Uiteraard zullen we daarbij rekening houden met de oorzaak van de afwezigheid.

  Werving bedrijven en partners

  Nog voor de zomervakantie zullen we bij alle Jet-Net bedrijven nagaan of zij deel willen nemen aan de Jet-Net Career Day in één of meerdere regio’s. Ook nodigen we onze partners uit. De evaluaties van vorig jaar worden gebruikt om de stands verder te ontwikkelen.

  Planning andere Jet-Net activiteiten

  Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van verschillende regionale en landelijke Jet-Net activiteiten. Binnenkort ontvangt u ook meer informatie over de Jet-Net Webcast 2017-2018, Meet the Boss 2018, Workshops Didactiek en de Junior Innovation Challenge 2017.

  We kunnen niet wachten tot we iedereen weer mogen ontmoeten! Ondertussen doen we het nog even met de herinneringen aan de vorige editie:

  Aftermovie Jet-Net Career Day 2016

  Terug naar overzicht

  Meer nieuws

  Nieuws - 30 november 2023

  Het vernieuwde Jet-Net Loket brengt onderwijs en bedrijfsleven echt samen

  Jet-Net lanceert het vernieuwde Jet-Net Loket, een matchingtool die vraag en aanbod van scholen en het technisch bedrijfsleven...

  Lees meer
  Nieuws - 04 juli 2023

  SMC Nederland werkt samen met scholen om techniek een gezicht te geven

  Werk is er genoeg voor mensen met een bètatechnische opleiding. En goed betaald ook. Hoe komt het dan...

  Lees meer
  Nieuws - 04 juli 2023

  Morgen begint vandaag; techniek kleurt onze toekomst

  Vorige week publiceerde de Monitor Techniekpact de nieuwe cijfers van de technische onderwijs- en arbeidsmarkt. Hoewel de Monitor...

  Lees meer