• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    06 april 2021

    NXtv: een verzameling van video’s over de 7 werelden van techniek

    Jet-Net & TechNet heeft alle video’s over de 7 werelden van techniek op één videoplatform geplaatst: NXtv. Op dit platform heeft iedere wereld een eigen kanaal bomvol leuke, relevante en interessante video’s. Ga hier direct naar NXtv!

    Video’s over de 7 werelden

    NXtv biedt video’s over de banen van de toekomst, opleidingen in de techniek en technologie, do-it-yourself proefjes en projecten, inspirerende rolmodellen en verdiepende content over één van de 7 werelden van techniek. De video’s zijn gerangschikt op vaardigheden, inspiratie en kennis. Kinderen komen op hun eigen manier alles te weten over hun favoriete wereld van techniek. Zo kunnen kinderen in de wereld van Natuur & Techniek video’s bekijken over de bosbouw of legt Peter den Harder, eigenaar van een videoproductiebedrijf, uit waarom hij een doener is in de wereld Digitaal, Media & Entertainment. Maar er is nog veel meer te zien!

    Veilig en gratis te gebruiken in de klas

    Ben je docent, mentor of decaan in het voortgezet onderwijs? Bekijk alle content gratis en maak er gebruik van zoveel je wilt. Het staat er voor jou én je leerlingen! Alle video’s worden van tevoren gecheckt en er worden geen irritante reclames aangeboden, dus ook zorgen over veilig gebruik zijn verleden tijd.

     

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer