• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    20 mei 2020

    Nieuwe webinarserie ‘Technologie op de basisschool’

    Aan de slag met sociale robotica, programmeren en stimuleren van denkvaardigheden!

    Onze maatschappij verandert snel op het gebied van technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld door virtual reality en robotica. Het is belangrijk dat leerlingen in het onderwijs al zo vroeg mogelijk kennismaken met digitalisering en technologie.

    Binnenkort starten Jet-Net & TechNet en TechYourFuture daarom de gloednieuwe webinarserie ‘Technologie op de basisschool’. Vol bruikbare tips en nuttige informatie voor professionals in het primair onderwijs om aan de slag te kunnen met onderwerpen als robotica, programmeren en stimuleren van denkvaardigheden met nieuwe technologie.

    In deze webinars krijgen leerkrachten, pabostudenten, schoolleiders en W&T-coördinatoren over deze onderwerpen praktische handvatten om technologie een stap verder te brengen op school of in de klas. Meld je aan en dan geef jij straks inspirerende lessen met technologie waarin de talenten van je leerlingen helemaal tot hun recht komen!

    Drie maal technologie op de basisschool

    Ieder webinar heeft een ander thema waarin experts en soms een ervaringsdeskundige hun kennis en ervaringen delen. De webinars kunnen als serie maar ook los van elkaar worden gevolgd. Het eerste webinar gaat in op hoe je robotica kunt inzetten bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, in het bijzonder van leerlingen met autisme spectrum stoornis. In het tweede webinar staat programmeeronderwijs centraal en hoe dit opgenomen kan worden in het curriculum. Het derde webinar gaat over  wat hogere-orde denkvaardigheden zijn en hoe je (nieuwe) technologie kunt inzetten om deze 21ste eeuwse vaardigheden te stimuleren bij je leerlingen.

    De aanmelding van de webinars is op dit moment gesloten.

    Kosteloos en laagdrempelig

    Deelname aan de webinars is kosteloos en laagdrempelig. Een enthousiaste deelnemer uit een voorgaande webinarserie: “Het is heel nuttig als je ideeën wilt opdoen en nieuwsgierig bent naar de ervaringen van andere scholen. Je vragen kun je heel snel vragen stellen en daar wordt ook direct op gereageerd. En na afloop krijg je de materialen en links die tijdens de webinars besproken zijn, per mail toegestuurd zodat je er zelf mee aan de slag kunt.”

    Kijk voor meer informatie op www.jet-net.nl/webinarstech.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer