• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    17 november 2020

    Nieuwe naam: Gastlessen, zó geregeld wordt Jet-Net & TechNet Loket

    Vanaf maandag 16 november gaat het online platform ‘Gastlessen, zó geregeld’ verder onder de naam ‘Jet-Net & TechNet Loket’, dé online plek waar scholen en technische bedrijven elkaar gemakkelijk vinden om samen kinderen en jongeren de wereld van techniek en technologie te helpen ontdekken!

    De onlinedienst ‘Gastlessen zó geregeld’ brengt sinds de start in 2016 scholen en technische bedrijven bij elkaar. Het aanbod is al enige tijd veel breder dan alleen gastlessen, een belangrijke reden om voor de nieuwe naam ‘Jet-Net & TechNet Loket’ te kiezen. De naamsverandering geeft aan dat dit het digitaal loket is van Jet-Net & TechNet waar scholen en technische bedrijven niet alleen zaken bréngen, maar ook juist kunnen halen. Met gastlessen, bedrijfsbezoeken, snuffelstages, projectopdrachten en sinds kort ook videogastlessen met lesbrieven over thema’s als ‘duurzaamheid’ en ‘energietransitie’ biedt het scholen en ook bedrijven talloze mogelijkheden tot samenwerken!

    Dus wil jouw bedrijf een bedrijfsbezoek, gastlesvideo of snuffelstage aanbieden voor scholen in de regio en heb je tips of een platform nodig? Of werk je in het onderwijs en ben je juist op zoek naar meer connectie met het technische bedrijfsleven in de omgeving? Kijk dan eens op het Jet-Net & TechNet Loket en ontdek hoe je als bedrijf en school meer kunt samenwerken en elkaar kunt versterken. Uiteraard met het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk jongeren te laten ontdekken wat techniek en technologie is, wat ze ermee kunnen en of er een toekomst voor hun in is weggelegd!

     

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer