• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    07 februari 2017

    Nieuwe Jet-Net samenwerkingen

    De afgelopen maanden hebben zich weer veel scholen en bedrijven bij Jet-Net aangesloten! We maken kort kennis met deze nieuwe relaties binnen Jet-Net.

    Air Liquide en Calvijn

    Op de valreep van 2016, 13 december, hebben Calvijn Groene Hart en Air Liquide de overeenkomst getekend om te gaan samenwerken binnen Jet-Net. Air Liquide levert industriële gassen aan de chemische, medische en elektronische sectoren. Er zijn goede raakvlakken met scheikunde, natuurkunde en biologie. Calvijn Groene Hart kent al een aantal samenwerkingsverbanden met het regionale bedrijfsleven. Begin december zijn directie en docenten op werkbezoek geweest bij Air Liquide op Shell Pernis om de samenwerking verder invulling te geven!

    Philips Lighting

    12 januari werd het samenwerkingsconvenant tussen Philips Lighting en Jet-Net getekend. Jack le Doux, HR Program Officer, over de ondertekening: “Vanaf hier werken we met veel plezier samen met Jet-Net, scholen en collega-ondernemers in de regio aan een aansprekend programma voor Jet-Net@Lighting. Een programma dat recht doet aan onze gemeenschappelijke doelstelling om scholieren ervaringen te bieden die aantonen dat technologie uitdagend, betekenisvol en sociaal relevant is.”

    Amadeus Lyceum en MaxGrip

    Afgelopen 2 februari hebben Jakob Boelens, CEO van MaxGrip en Carel Konings, Rector van het Amadeus Lyceum een overeenkomst getekend om in Jet-Net verband samen te gaan werken. De samenwerkingsovereenkomst tussen MaxGrip en het Amadeus Lyceum werd na de ondertekening meteen concreet ingevuld door een voorronde van Meet the Boss te organiseren. De school plaatste een leuk filmpje over deze dag op Youtube: https://youtu.be/6GJRLTNJo_8

    Roxal en Baril Coatings

    We verwelkomen Roxal en Baril Coatings bij Jet-Net!

    Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Ze leveren wereldwijd aan marine en offshore, OEM en metaalindustrie, staal- en utiliteitsbouw en aan schildersbedrijven.

    Roxal is een metaalbewerkingsbedrijf dat gebruik maakt van high-end technologie. Ze bieden ondersteuning bij de vormgeving, constructie en materiaal keuzes om tot een eindresultaat te komen. De produceren zowel industriële halffabricaten als hoogwaardige innovatieve eindproducten.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer
    Nieuws - 30 november 2023

    Het vernieuwde Jet-Net Loket brengt onderwijs en bedrijfsleven echt samen

    Jet-Net lanceert het vernieuwde Jet-Net Loket, een matchingtool die vraag en aanbod van scholen en het technisch bedrijfsleven...

    Lees meer
    Nieuws - 04 juli 2023

    SMC Nederland werkt samen met scholen om techniek een gezicht te geven

    Werk is er genoeg voor mensen met een bètatechnische opleiding. En goed betaald ook. Hoe komt het dan...

    Lees meer