• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    06 september 2021

    Nieuw: videogastles over ‘mobiliteit’

    Begin het schooljaar goed met een van onze interactieve videogastlessen. Daarmee haal je de beroepspraktijk van het technisch bedrijfsleven snel en gemakkelijk in je klaslokaal. We hebben nu al drie videogastlessen met bijbehorende thema-lesbrieven: over duurzaamheid in de metaaltechniek, over de energietransitie (installatietechniek) en nu ook over mobiliteit. Voor leerlingen op vmbo, havo en vwo.

    Wat verandert er aan je fiets, je scooter of de auto’s van de toekomst?
    Bij de nieuwste gastles over mobiliteit nemen we een kijkje achter de schermen bij een modern autodealerbedrijf. Hoe ziet de toekomst van ons vervoer eruit? Wat betekent de opkomst van e-auto’s voor de verkoopadviseurs of de vakmensen in de werkplaats en bij schadeherstel? Met de doe-opdrachten en de gastlesvideo krijgen je leerlingen binnen enkele lesuren inzicht in de bedrijfspraktijk. En leren ze over de toekomst van mobiliteit.
    Wil je vandaag al met de interactieve videogastles aan de slag? Hier op het Jet-Net & TechNet Loket vind je alle informatie en kun je direct en kosteloos het lesmateriaal downloaden.

    Zoek nu weer een match met een bedrijf!
    Ga goed uit de startblokken met een mooi pakket LOB-activiteiten voor je leerlingen. Technische bedrijven in de buurt helpen je graag bij je LOB-plannen. Zeker nu er steeds meer mag. Kijk daarom snel op www.jet-netloket.nl en maak vandaag nog een match met een bedrijf bij jou in de regio. Voor een gastles, bedrijfsbezoek, projectopdracht of leerzame snuffelstages.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer