• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    17 februari 2020

    Doe mee aan het olympisch record hologram bouwen!

    Tijdens de Dutch Technology week (8 t/m 13 juni 2020) gaan zoveel mogelijk leerlingen door heel Nederland hun eigen hologram bouwen! UpgradeNL organiseert namelijk samen met partners FutureNL en FME het olympisch record hologrammen bouwen.

    Op school aan de slag met hologrammen

    Zowel leerlingen uit het basis- als voortgezet onderwijs kunnen meedoen. In de les ontdekken leerlingen de magie van technologie. Ze ervaren hoe de technologie achter een hologram werkt, waarvoor dit wordt ingezet en welke invloed dit heeft op ons leven. En nog leuker: ze gaan ook zelf aan de slag met het bouwen van een hologram!

    Ben je leerkracht van een groep 6, 7 of 8 op een basisschool? Ben je docent van een klas 1 of 2 in het voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor het Olympisch record hologrammen bouwen! Deelnemers ontvangen in mei kosteloos een compleet lespakket met handleiding. De voorbereidingstijd is maximaal 15 minuten, voorkennis van technologie niet nodig!

    Meld je groep of klas aan!

    Geeft jouw bedrijf ook een gastles?

    Helpt jouw bedrijf mee om deze actie nog groter te maken? Verzorg dan met je medewerkers gastles(sen) op scholen bij jou in de buurt. Deelname is heel gemakkelijk. Als je je inschrijft, ontvang je in mei een compleet lespakket mét handleiding. Je hoeft de les niet uitgebreid voor te bereiden, met 15 minuten voorbereidingstijd kun je de les al geven.

    Meld je bedrijf aan!

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer