• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    14 mei 2019

    MAKE TECH YOURS: Technologie dichterbij voor iedereen

    UpgradeNL lanceert de campagne Make Tech Yours die Nederlanders laat zien dat technologie overal om hen heen is en die hun verbeelding prikkelt over de mogelijkheden voor nu en later. In de campagne spreekt technologie het publiek direct aan “Ik ben tech, maak me van jou”. Na deze bewustwordingsfase, worden Nederlanders geënthousiasmeerd om de Dutch Technology Week te bezoeken en zelf tech te ontdekken.

    Bekijk de mooie en inspirerende video “Ik ben tech”:

    Jet-Net & TechNet tijdens Dutch Technology Week
    Op dinsdag 21 mei 2019 organiseert Jet-Net & TechNet tijdens de Dutch Technology Week de Young Talent Tour. Geïnteresseerde leerlingen van voortgezet onderwijs uit Brainport Eindhoven en Noordoost-Brabant brengen een bezoek aan bedrijven voor een ontmoeting met jonge professionals en hun werkplek. Ter voorbereiding is per bedrijf een website gemaakt met doe- en kijkopdrachten. Lees meer over de Young Talent Tour.

    Ook is Jet-Net & TechNet partner bij Mission Tech: het po-event in de Dutch Technology Week op 23 mei 2019. Tijdens drie dagdelen worden kinderen van 9 t/m 12 jaar ondergedompeld in de wereld van tech. Op een speelse wijze verwonderen, enthousiasmeren en prikkelen we ze voor technologie en toekomst. Lees meer over Mission Tech.

    Meer informatie over de Dutch Technology Week vind je op de website.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer