• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    10 september 2020

    Jongeren enthousiasmeren? Gebruik de TechniekBeeldbank!

    In de vernieuwde TechniekBeeldbank staan meer dan 100 foto’s, die laten zien hoeveel toekomstperspectieven technologie biedt. Registreer, download en gebruik de beelden om jongeren te enthousiasmeren voor een technische studie of carrière! Neem snel een kijkje op www.techniekbeeldbank.nl.

    Nieuw materiaal

    Uit onderzoek blijkt dat foto’s en video’s die een realistisch beeld geven, ervoor zorgen dat jongeren eerder voor technologie kiezen. Maar de huidige beeldvorming van technologie klopt niet altijd. Daarom wil de sector het imago veranderen. In de nieuwe TechniekBeeldbank staan eigentijdse beelden van jongeren die vol passie samenwerken. Zij laten zien hoe uitdagend het is om in deze branche te werken en hoe technologie kan bijdragen aan een betere wereld. Er zal de komende tijd ook nog nieuw materiaal toegevoegd worden: mooie beelden en video’s over leren en werken in de technologie.

    Direct downloaden

    Dus wil jij jongeren interesseren voor technologie? Neem een kijkje, schrijf je gratis in en download direct beeldmateriaal van de TechniekBeeldbank. Meer dan 5.000 onderwijsinstellingen, technische bedrijven, pers- en communicatiebureaus gingen je voor!

    Wat is de TechniekBeeldbank?

    De TechniekBeeldbank is een online beeldbank met foto’s, video’s en verhalen van leren en werken in de technologie. Deze beelden zijn bedoeld voor onderwijsinstellingen, technische bedrijven en pers- en communicatiebureaus. Al het beeldmateriaal kan gratis gebruikt worden om jongeren te enthousiasmeren voor een technische studie of carrière.

    Platform Talent voor Technologie

    De TechniekBeeldbank ken je wellicht via TechniekTalent.nu. Sinds 2019 zijn TechniekTalent.nu. en Platform Bèta Techniek samengevoegd in Platform Talent voor Technologie (PTvT).  PTvT inspireert en ondersteunt het onderwijs en het bedrijfsleven om de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de technische beroepspraktijk te laten zien. Met een kennisbank vol cijfers, onderzoek en effectieve interventies. PTvT stelt de TechniekBeeldbank gratis ter beschikking.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer
    Nieuws - 30 november 2023

    Het vernieuwde Jet-Net Loket brengt onderwijs en bedrijfsleven echt samen

    Jet-Net lanceert het vernieuwde Jet-Net Loket, een matchingtool die vraag en aanbod van scholen en het technisch bedrijfsleven...

    Lees meer
    Nieuws - 04 juli 2023

    SMC Nederland werkt samen met scholen om techniek een gezicht te geven

    Werk is er genoeg voor mensen met een bètatechnische opleiding. En goed betaald ook. Hoe komt het dan...

    Lees meer