• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    21 november 2016

    Jet-Net in ontwikkeling!

    Jet-net is volop in ontwikkeling! De afgelopen weken vonden er weer vele ondertekeningen en ontmoetingen plaats. Soms om een bestaande samenwerking te bekrachtigen, maar ook verwelkomen we weer nieuwe Jet-Net bedrijven en scholen.

    BASF en OSG Sevenwolden

    Sinds 4 november mag BASF zich officieel een Jet-Net bedrijf noemen. Zij zullen activiteiten gaan ontplooien met OSG Sevenwolden. Bij de ondertekening waren ook leerlingen van de school aanwezig. Welkom!

    Shell en Adelbert College Wassenaar

    25 oktober is Shell een nieuwe samenwerking aangegaan met het Adelbert College Wassenaar. Mevrouw Hulscher, schoolleider van het Adelbert College, tekende het convenant met Shell in aanwezigheid van leerlingen, personeel, Jet-Net medewerkers, medewerkers van Shell en de Wassenaarse wethouder van onderwijs. Uit de oudernieuwsbrief van de school is een enorm enthousiasme gebleken en dat is geheel wederzijds!

    Akzo Nobel en Eemsdeltacollege

    In het kader van de dag van de leraar bezocht een groep leerkrachten van het Eemsdeltacollege Akzo Nobel in het Chemie Park Delfzijl. Deze gelegenheid werd aangegrepen om de samenwerkingsovereenkomst tussen de school en het bedrijf opnieuw te bekrachtigen. De taart en koffie ging er bij iedereen goed in!

    Lancering Cluster de Peel

    10 november werd feestelijk het Jet-Net Cluster De Peel gelanceerd. Het cluster bestaat uit Yacht, TGM, InstallatieWerk Zuid-Oost, Varendonck College, Dr. Knippenberg College en Carolus Borromeus College. De bedrijven en scholen zullen gezamenlijk optrekken om de leerlingen van context uit het technologisch bedrijfsleven te voorzien.

    Bijeenkomst CB&I

    11 november organiseerde CB&I een bijeenkomst waarbij diverse betrokkenen samen kwamen om terug te blikken op vele jaren Jet-Net. Bij de bijeenkomst was onder andere Jelle Bril van Gymnasium Haganum aanwezig en medewerkers van CB&I, Jet-Net en Shell. Tijdens de bijeenkomst is onder andere gesproken over deelname aan Girlsday en het samenwerken met andere bedrijven om leerlingen een breder beeld van bèta-beroepen te bieden.

    Dr. Knippenberg College

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer