• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    05 maart 2020

    Hoe je binnen STO slim en overzichtelijk samenwerkt met bedrijven: Jet-Net & TechNet Loket

    De samenwerking met bedrijven vormt een belangrijk onderdeel van alle goedgekeurde regioplannen binnen Sterk Techniekonderwijs (STO). Nu de uitvoering nog. Met het Jet-Net & TechNet Loket krijgen docenten en werkgroepen handvatten om eenvoudig kwalitatief hoogwaardige gastlessen en bedrijfsbezoeken te organiseren. En houd je tegelijkertijd overzicht.

    Het Jet-Net & TechNet Loket is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke online dienst die scholen in het voortgezet onderwijs en technische bedrijven bij elkaar brengt. En vervolgens ondersteunt – onder meer met tips, tools en checklists – bij de voorbereiding en organisatie van samenwerkingsactiviteiten zoals gastlessen, bedrijfsbezoeken, opdrachten en snuffelstages. Hiervan kunnen de vmbo-scholen en hun partners in alle STO-regio’s profiteren.

    Zicht op de status van alle activiteiten

    Een belangrijk voordeel van het Jet-Net & TechNet Loket bij de uitvoering van de STO-regioplannen is dat alle stappen voor een activiteit, van de aanvraag tot de voorbereiding en de afrondende evaluatie via de online dienst worden bijgehouden. Een coördinator in de regio heeft op die manier altijd overzicht over de status van alle activiteiten tussen de scholen en bedrijven. Wat het Jet-Net & TechNet Loket nog aantrekkelijker maakt als hulpmiddel bij de uitvoering van uw STO-regioplannen, is dat de statusoverzichten op het platform snel en makkelijk te exporteren zijn naar Excel en zo te gebruiken zijn voor de eigen administratie en eventueel de verantwoording.

    Jouw regio op het Jet-Net & TechNet Loket?

    Ook dat is zo geregeld. Stuur hiervoor een mail naar info@jet-netloket.nl en wij helpen met het aanmelden en instellen van jouw samenwerkingsverband. Zo kun je meteen aan de slag. Kijk op www.jet-netloket.nl voor meer informatie over de samenwerking met bedrijven.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer