• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    17 december 2019

    Gastlessen, bedrijfsbezoeken, snuffelstages en opdrachten zo geregeld

    Vanaf 1 januari 2020 kunnen scholen een ‘open aanvraag’ doen binnen het Jet-Net & TechNet Loket waarbij binnen een aanvraag van een gastles, bedrijfsbezoek, snuffelstage of opdracht aangegeven kan worden wat de school precies zoekt. Het Jet-net & TechNet Loket benadert vervolgens automatisch drie bedrijven per dag om de aanvraag zo snel mogelijk te regelen. De afgelopen tijd hebben we nog meer aanpassingen gedaan om het samenwerken tussen scholen en bedrijven nog makkelijker te maken!

    Integreer het Jet-Net & TechNet Loket in je eigen website

    Het Jet-Net & TechNet Loket kan nu ook kosteloos geïntegreerd worden in je eigen website, waarbij scholen en bedrijven zich direct via je eigen website kunnen aanmelden en direct een aanvraag kunnen doen. Stuur een bericht naar e.regtop@ptvt.nl wanneer je gastlessen, bedrijfsbezoeken, snuffelstages en opdrachten ook op je eigen website wilt regelen.

    Samenwerking Geef IT Door

    Door een samenwerking met Geef IT Door worden er vanaf januari meer bedrijven en professionals toegevoegd die uitgebreide kennis van IT kunnen overbrengen op leerlingen. Vanaf februari is het mogelijk om gastlessen ook aan te vragen bij een zelfstandige professional. Lees hier meer over het uitgebreidere aanbod en de nieuwe functionaliteiten.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer