• Actueel

  • Ook deelnemer worden?

    Lees meer
    26 mei 2020

    Finale Vakkanjer Challenge gaat door ondanks corona

    Ondanks de coronamaatregelen kan de finale van de Vakkanjer Challenge in juni toch doorgaan als online variant. De komende twee weken pitchen alle finalisten hun prototypes in een speciale Vakkanjer-bus die langs scholen door het hele land rijdt. De finale inclusief alle presentaties wordt online live uitgezonden op 10 en 11 juni.

    De finale-uitzending is hier vakkanjers.nl/finale te volgen!

    Ruim 10.000 Vakkanjers deden mee

    Ruim tienduizend Vakkanjers zijn dit schooljaar aan de slag voor de Johan Cruyff Foundation met ideeën om meer jongeren in beweging te krijgen. De teams met de beste oplossingen pitchen normaal gesproken hun prototypes voor jury en publiek tijdens het finale-event Vakkanjers LIVE. Dit leek allemaal in het water te vallen vanwege de maatregelingen rondom het coronavirus.

    Alternatief voor Vakkanjers LIVE

    De afgelopen periode is hard gewerkt aan een alternatieve aanpak: Vakkanjers toert vanaf maandag twee weken met een bus door het hele land om alle 140 finalisten hun finaleticket te overhandigen èn hun presentatie op te halen. Dit gebeurt door de teams te interviewen over hun oplossingen, ideeën en gemaakte prototypes. De finale vindt plaats op 10 en 11 juni, met een spetterende afsluiting van de Vakkanjer Challenge die online live wordt uitgezonden.

    Wie gaat er vandoor met de Vakkanjers wisseltrofee!? Benieuwd? Volg de teams op www.vakkanjers.nl.

    Terug naar overzicht

    Meer nieuws

    Nieuws - 04 april 2024

    Jet-Net herinneringen uit het veld

    De afgelopen jaren hebben verschillende regiocoördinatoren, docenten en managers van bedrijven zich ingezet voor techniekpromotie onder jongeren samen...

    Lees meer
    Nieuws - 26 maart 2024

    Jet-Net gaat regionaal verder

    De landelijke aansturing en organisatie van activiteiten en campagnes van Jet-Net stopt, maar het concept gaat regionaal verder....

    Lees meer
    Nieuws - 06 maart 2024

    Career Days van start in Zwolle

    Deze week vinden op woensdag en donderdag de Career Days plaats! De aftrap is woensdag in Zwolle waar...

    Lees meer