Onze succesformule

De samenwerking binnen Jet-Net & TechNet is effectief doordat deelnemende organisaties, klein en groot, op hun eigen manier kunnen bijdragen aan het netwerk. In het netwerk van Jet-Net & TechNet gaan bedrijven een duurzame samenwerking aan met een ambitieuze school in de buurt. Het is ook mogelijk om samen te werken met meerdere bedrijven en scholen.

Regionaal

Deelnemen is meedoen! Scholen en bedrijven maken onderling afspraken over activiteiten, zoals gastlessen, bedrijfsbezoeken, loopbaanoriëntatie en begeleiding (LOB) en andere effectieve samenwerkingsvormen. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen aan landelijke activiteiten. Je wordt professioneel begeleid door regiocoördinatoren van Jet-Net & TechNet. Zij zijn er om de samenwerking op gang te brengen en verder te ontwikkelen. Regiocoördinatoren kunnen dankzij hun jarenlange ervaring uitleggen wat werkt en hebben zicht op landelijke ontwikkelingen. Bovenal spreken zij de taal van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Op die manier verloopt de samenwerking zo soepel mogelijk.

Landelijk

Deelnemers aan het netwerk kunnen altijd terecht bij het Landelijk Bureau van Jet-Net & TechNet, dat als centraal punt in het netwerk van honderden scholen en bedrijven fungeert. Het bureau werkt op landelijk niveau nauw samen met ministeries, onderwijs en bedrijfsleven om de belangen te behartigen en de kwaliteit hoog te houden. Naast de regionale samenwerking met scholen is deelname aan grootse en unieke landelijke activiteiten mogelijk. Met deze activiteiten bereiken wij jaarlijks duizenden leerlingen op een effectieve manier.

Ons groeiende netwerk is opzoek naar nieuwe bedrijven!

Sign up

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen met onze nieuwsbrief

Ik wil me inschrijven