• Over ons

 • Blijf op de hoogte

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Schrijf je in

  Jet-Net

  Breng samen met Jet-Net technologie tot leven!

  Nieuwe technologieën, innovaties en digitalisering hebben effect op de manier waarop wij leven én werken. Daarmee blijven er de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ict. Binnen Jet-Net werken bedrijven en scholen – sinds 2002 – samen om leerlingen in het funderend onderwijs contextrijk les te geven, zodat ze een bewuste keuze kunnen maken voor een toekomst in de technologie, techniek of ict.

  Een bewuste keuze voor techniek & technologie

  Samen zorgen we ervoor dat leerlingen in basis- en voortgezet onderwijs zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen. Wij brengen leerlingen en docenten in contact met contexten uit het (technisch) bedrijfsleven, om hen te laten ervaren hoe inspirerend, uitdagend en fascinerend een baan in de techniek, technologie en ict is!

  Onze succesformule

  De samenwerking binnen Jet-Net is effectief doordat deelnemende scholen en bedrijven, klein en groot, op hun eigen manier kunnen bijdragen aan onze ambities. Bedrijven gaan een duurzame samenwerking aan met één of meer ambitieuze scholen in de buurt. Gesterkt door jarenlange inspanning en ervaring, bereiken we met alle activiteiten tussen scholen en bedrijven gezamenlijk een hogere instroom in technische profielen en opleidingen. Samen komen wij in actie om jongeren een goed beeld te geven van de arbeidsmarkt van de toekomst! Meer weten over het netwerk van Jet-Net. 

  Effectief samenwerken op landelijk & regionaal niveau

  Het vormgeven van een samenwerking doe je niet alleen: Jet-Net helpt je hierbij. Elke provincie heeft een vaste regiocoördinator: hét primaire aanspreekpunt voor lokale scholen en bedrijven. Deze regiocoördinatoren verbinden lokaal en regionaal de wensen van bedrijven en scholen met elkaar. Ga naar het netwerk van regiocoördinatoren. 

  Het Landelijk Bureau van Jet-Net fungeert als centraal punt in het netwerk van scholen en bedrijven. Het bureau werkt op landelijk niveau nauw samen met ministeries, technische branches en opleidingsfondsen, het onderwijs, het bedrijfsleven en andere partners om de belangen te behartigen en de kwaliteit hoog te houden. Neem contact op. 

  Ons groeiende netwerk is opzoek naar nieuwe bedrijven!