Landelijk netwerk

Jet-Net is een groot landelijk netwerk waarbinnen scholen en bedrijven samenwerken. We geven kinderen en jongeren een reëel en positief beeld van technische beroepen, zodat ze een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, studie en carrière. Zo bereiden we hen voor op toekomstige vragen van de arbeidsmarkt. We doen dit door het bedrijven en scholen te inspireren, adviseren en faciliteren in hoe zij de samenwerking op een structurele en duurzame manier vorm kunnen geven.

Binnen Jet-Net zijn sinds 2002 een groot aantal samenwerkingen van scholen en bedrijven ontstaan, in verschillende vormen en met eigen naamstellingen.

Ook deelnemen? Meld je aan!

Deelnemer worden

Deelnemen als bedrijf

Door deel te nemen aan Jet-Net draag je bij aan een reëel en positief beeld van jongeren over techniek, technologie en ICT. Je neemt deel aan een professioneel regionaal en landelijk netwerk en toont daarmee de maatschappelijke betrokkenheid van jouw bedrijf. Het delen van de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf met jongeren is een zinvolle, mooie ervaring voor hen. Daarnaast ervaren veel professionals uit het bedrijfsleven het contact met de jongere generatie als zeer inspirerend.

Wil je meer weten over Jet-Net en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen. Het landelijk bureau of een coördinator in jouw regio neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden als school

Samenwerken met een bedrijf verrijkt je lesprogramma en biedt je leerlingen de kans om te ervaren hoe technologie vorm krijgt in de praktijk. Jet-Net scholen werken samen met technologische bedrijven en hebben toegang tot de landelijke evenementen, zoals Meet the Boss en de Career Days.

Informatiefolder Jet-Net voor primair onderwijs (PDF)
Informatiefolder Jet-Net voor voortgezet onderwijs (PDF)

Wil je meer weten over Jet-Net en de mogelijkheden voor jouw school? Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen. Het landelijk bureau of een coördinator in jouw regio neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen met onze nieuwsbrief