Ook deelnemer worden?

Lees meer
25 juni 2020

NXtv: platform vol video’s over de 7 werelden van techniek

Jet-Net & TechNet heeft alle video’s over de 7 werelden van techniek op één platform gezet: NXtv. Op dit videoplatform voor techpromotie, heeft iedere wereld een eigen kanaal, bomvol leuke, relevante en inspirerende content. Neem hier meteen een kijkje!

Video’s die een toekomst in techniek en technologie tot leven brengen

Op dit platform en binnen de 7 werelden vind je video’s over de banen van de toekomst, over opleidingen in de techniek en technologie, do-it-yourself proefjes en projecten, inspirerende rolmodellen en verdiepende content over één van de 7 werelden van techniek. Allerlei leuke, relevante én vooraf gecheckte video’s zijn te vinden op de kanalen NXtv. Om overzicht te bieden zijn de video’s ook nog gerangschikt op de thema’s Kennis, Vaardigheden en Inspiratie. Daarnaast kun je ook nog zoeken op basis van tags (zoektermen).

Veilig en gratis te gebruiken

Ben je docent, mentor of decaan in het voortgezet onderwijs? Bekijk alle content gratis en maak er gebruik van zoveel je wilt. Het staat er voor jou én je leerlingen! Alle video’s worden van tevoren gecheckt en er worden geen irritante reclames aangeboden, dus ook zorgen over veilig gebruik zijn verleden tijd.

Terug naar overzicht

Meer inspiratie

Tips van experts

Drie tips voor een goed georganiseerd technieklokaal

Dus jouw school heeft een compleet nieuw ingericht technieklokaal? Te gek, daar valt voor leerlingen veel te beleven...

Lees meer
Tips van experts

Drie tips voor het inrichten van een technieklokaal

Dus jouw school krijgt een technieklokaal? Fantastisch, daar gaan de leerlingen veel plezier aan beleven! Maar hoe zorg...

Lees meer
Tips van experts

Een technieklokaal opzetten op jouw basisschool? Drie tips voor de beste aanpak

Wetenschap en technologie (W&T) krijgt steeds meer aandacht in het basisonderwijs. Sommige basisscholen denken daarom na over een...

Lees meer