Ook deelnemer worden?

Lees meer

NXtv: platform vol video’s over de 7 werelden van techniek

Jet-Net & TechNet heeft alle video’s over de 7 werelden van techniek op één platform gezet: NXtv. Op dit videoplatform voor techpromotie, heeft iedere wereld een eigen kanaal, bomvol leuke, relevante en inspirerende content. Neem hier meteen een kijkje!

Video’s die een toekomst in techniek en technologie tot leven brengen

Op dit platform en binnen de 7 werelden vind je video’s over de banen van de toekomst, over opleidingen in de techniek en technologie, do-it-yourself proefjes en projecten, inspirerende rolmodellen en verdiepende content over één van de 7 werelden van techniek. Allerlei leuke, relevante én vooraf gecheckte video’s zijn te vinden op de kanalen NXtv. Om overzicht te bieden zijn de video’s ook nog gerangschikt op de thema’s Kennis, Vaardigheden en Inspiratie. Daarnaast kun je ook nog zoeken op basis van tags (zoektermen).

Veilig en gratis te gebruiken

Ben je docent, mentor of decaan in het voortgezet onderwijs? Bekijk alle content gratis en maak er gebruik van zoveel je wilt. Het staat er voor jou én je leerlingen! Alle video’s worden van tevoren gecheckt en er worden geen irritante reclames aangeboden, dus ook zorgen over veilig gebruik zijn verleden tijd.

Terug naar overzicht

Meer inspiratie