Game On

Op maandag 13 en dinsdag 14 juni 2022 is het Game On in de regio West-Brabant! Game On is techniek & technologie zien, doen en ervaren. 

In samenwerking met onderwijs, overheid en bedrijfsleven organiseren wij een hybride techniekmanifestatie voor 1.400 leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en 2) in de regio West-Brabant. Dit jaar vindt Game On niet alléén in de klas plaats. Naast een interactieve online voorbereiding kunnen leerlingen weer ‘live’ met techniek en technologie aan de slag. Op de Schaatsbaan in Breda gaan zij maken, bouwen, testen en onderzoeken. Op deze manier promoten wij techniek & technologie bij de medewerkers van de toekomst!

Voor leerlingen is het een flinke uitdaging om een goed beeld te krijgen van de beroepen- en opleidingsmogelijkheden. Zeker nu! Tijdens De Expeditie 7 werelden van techniek ontdekken zij op een leuke en realistische manier welke wereld van techniek en technologie het beste bij hen past. Meer weten over de 7 werelden van techniek? Klik hier!

Game On 2021

Vorig jaar vond Game On plaats in een online omgeving, waarbinnen leerlingen video’s keken, de TechCheck deden en hun eigen festival bouwden met digitale coins. Bekijk de aftermovie van Game On 2021 hier:

Download nu:

Game On wordt mogelijk gemaakt door: