Game On

Op maandag 13 en dinsdag 14 juni stonden ruim 50 Brabantse bedrijven op de Kunstijsbaan Breda voor de techniekmanifestatie Game On regio West-Brabant. In samenwerking met onderwijs, overheid en bedrijfsleven werd de techniekmanifestatie wederom een succes.

Het doel was om 2300 vmbo leerlingen kennis te laten maken en te enthousiasmeren voor een loopbaan in de techniek en technologie. De manifestatie legde vooral de nadruk op het doen en ervaren. Zo werd er ruimte ingericht voor zeven verschillende werelden waar techniek naar voren komt, variërend van de gezondheidszorg tot aan de voedingssector, de bouw, installatie- en elektro- en de media- en entertainmentindustrie. Tijdens Game On kwamen leerlingen met verschillende technologieën in aanraking, door kennis te maken met de bedrijven en samen met hen uitdagende en leerzame opdrachten uit te voeren.

Voor leerlingen is het een flinke uitdaging om een goed beeld te krijgen van de beroepen- en opleidingsmogelijkheden. Zeker nu! Tijdens De Expeditie 7 werelden van techniek ontdektenen zij op een leuke en realistische manier welke wereld van techniek en technologie het beste bij hen past. Meer weten over de 7 werelden van techniek? Klik hier!

Game On is in 2022 voor de vierde keer georganiseerd door samenwerkingspartners Vekon Besturingstechniek, netwerkorganisatie Jet-Net & TechNet, ondernemersorganisatie FME, beroepsopleider van de regio Curio en opleidingsbedrijf IW Brabant-Zeeland en werd gefinancierd door o.a. Regio West-Brabant en Kuijpers.

De stuurgroep laat weten dat de organisatie van Game On 2023 al weer van start is gegaan en deze vindt plaats op maandag 5 en dinsdag 6 juni 2023.

Game on 2022 in beeld

Aftermovie voor scholen

Aftermovie voor bedrijven

Fotogalerie

chevron-right chevron-left

Game On wordt mogelijk gemaakt door: