Game On 2023

Op maandag 5 en dinsdag 6 juni is het weer zo ver! De kunstijsbaan in Breda opent haar deuren voor 2.300 vmbo-leerlingen uit de regio West-Brabant. In samenwerking met onderwijs, overheid en bedrijfsleven maken alle 3 de stakeholders kennis met elkaar tijdens dit tweedaags event.  

Techniek zien, doen en ervaren, dat is het idee achter Game On regio West-Brabant.

De leerlingen gaan interactief aan de slag op 5 techniekpleinen. Ruim 45 bedrijven uit de regio, vanuit diverse technische en technologische sectoren (van robotica tot metselen) staan deze twee dagen voor de leerlingen klaar. Game On regio West-Brabant brengt scholieren en bedrijven bij elkaar. “Interactie en doen” staan voorop.

Voor leerlingen is het een flinke uitdaging om een goed beeld te krijgen van de beroepen- en opleidingsmogelijkheden. Zeker nu! Tijdens De Expeditie 7 werelden van techniek ontdektenen zij op een leuke en realistische manier welke wereld van techniek en technologie het beste bij hen past. Meer weten over de 7 werelden van techniek? Klik hier!

Game On wordt in 2023 voor de vierde keer georganiseerd door samenwerkingspartners Vekon Besturingstechniek, netwerkorganisatie Jet-Net, ondernemersorganisatie FME, beroepsopleider van de regio Curio en opleidingsbedrijf IW Brabant-Zeeland en wordt gefinancierd door o.a. Regio West-Brabant.

We kijken er naar uit iedereen te ontvangen op 5 en 6 juni 2023!

Informatie voor docenten

Hieronder vind je de informatie die nodig is om je goed voor te bereiden op Game On:

Game on 2022 in beeld

Aftermovie voor scholen

Aftermovie voor bedrijven

Fotogalerie

Game On wordt mogelijk gemaakt door: