Night Of The Nerds Quiz

Leerlingen uit het hele land gaan de strijd met elkaar aan om te bewijzen wie de meeste (creatieve) Technologie kennis in huis heeft. In teams van maximaal vijf personen beantwoorden leerlingen in drie rondes vragen als “Kunnen robots roddelen? Moet een bestuurder van een vliegende auto een vliegbrevet hebben? Kun je een chip met het blote oog zien?”

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: interessante feiten over chips (niet de snack!), hyperloop, en kunstmatige intelligentie. En denk ook aan topics als muziek programmeren,  big data, gaming, virtual influencers, fake news en natuurlijk robots. Julinka van Keulen van de beroemde Quiz Night XL presenteert deze editie van de Night of de Nerds Quiz.

EXTRA leuk: er zijn deze editie hele leuke prijzen te winnen. Het winnende team ontvangt namelijk allemaal een te gekke Indoor Skydive sessie, de tweede prijs is een museumjaarkaart voor ieder teamlid en het team op de derde plek ontvangt een leuk, interessant technisch boek. Dus gaan jouw leerlingen voor de winst?

Night of the Nerds QUIZ wordt mede mogelijk gemaakt door ASML, VDL, FONDS21, VSBfonds, BrabantC, Cultuur Eindhoven, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Dutch Technology Week

De quiz kan gezamenlijk vanuit de klas, of individueel vanuit huis gevolgd worden. Als jouw leerlingen door omstandigheden thuis zitten, neem dan even contact met ons op via info@jet-net.nl.

Wanneer?

Vrijdag 17 december 2021 van 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) tot 11:00 uur.

Aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om aan te melden.

Ga terug naar het volledige programma.