Workshop Bèta&TechMentality

Wil je praktisch aan de slag met het Bèta&TechMentality-model? Neem dan deel aan de workshop Bèta&TechMentality voor docenten, mentoren, decanen en LOB-coördinatoren over het Bèta&TechMentality-model. Deelnemers aan de workshop hebben na afloop kennis van het Bèta&TechMentality-model, inzicht in verschillende drijfveren van jongeren en praktische handvatten om meer jongeren te kunnen aanspreken voor een technische opleiding of baan.

Online workshop Bèta&TechMentality: duur 60 minuten

Je kunt ook online deze workshop volgen. Dit is een interactieve workshop waarin je veel aan de slag gaat en waarbij je de opgedane inzichten gaat vertalen naar jullie eigen praktijk. Meld je aan via deze link: jet-net.nl/online-workshop-btm-en-7-w

Datum  Tijd
Do 8 april 20:00 – 21:00
Do 27 mei 16:00 – 17:00
Ma 28 mei 16:00 – 17:00


Inhoud van de workshop Bèta&TechMentality

Als deelnemer word je geprikkeld je te verdiepen in wat de jongeren waar jij dagelijks contact mee hebt, motiveert. Je denkt na over je eigen invloed op het beeld dat jongeren hebben bij techniek en hun uiteindelijke keuzes voor de toekomst. Je leert de mogelijkheden van een toekomst in de techniek in aansprekende contexten voor jongeren te plaatsen. Je gaat praktisch aan de slag met de toepassing van het Bèta&TechMentality-model op je eigen vakgebied: onderwijs en voorlichtingsactiviteiten die aansluiten op de diverse drijfveren van een brede groep jongeren. Je gaat naar huis met een concreet idee en een eerste uitwerking en een praktisch werkboek. Zo kun je met collega’s verder werken aan voor jongeren aantrekkelijke activiteiten.

Incompany workshop Bèta&TechMentality: online of op locatie

Wil je ook met jouw onderwijsinstelling, netwerk of samenwerkingsverband beter inzicht in wat jongeren drijft en motiveert? En daarmee een bredere groep aanspreken voor een toekomst in de techniek? Vraag dan de kosteloze Bèta&TechMentality-workshop aan via het online formulier. De workshop kan op locatie gegeven worden, maar ook als webinar. De workshop op locatie duurt 2 uur en wordt gegeven voor minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. Het webinar duurt 1 uur en is voor minimaal 10 en maximaal 35 deelnemers.

Klik op onderstaande button ‘Toon formulier’ om je aanvraag te doen.