Career Day on Tour

Tijdens de Career Day on Tour ontdekken leerlingen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven in de regio. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. Deelnemende scholen kiezen met hun leerlingen voor twee bedrijven die zij in één dagdeel willen bezoeken. Voor deelnemende bedrijven is het de ideale activiteit om leerlingen in hun eigen werkomgeving te ontvangen en te laten ontdekken hoe leuk en uitdagend werken in de techniek kan zijn.

Career Days on Tour 2020

Vanwege COVID-19 konden in het najaar van 2020 geen fysieke evenementen georganiseerd worden. Om leerlingen toch kennis te kunnen laten maken met de diverse bèta en techniek sector ontwikkelen we de Expeditie 7 werelden van techniek. Dit is een interactief digitaal platform voor leerlingen uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, waar zij de 7 werelden van techniek kunnen onderzoeken, ontdekken en ervaren: allemaal vanuit het klaslokaal. Een reis vol inspiratie, digitale bedrijfsbezoeken, meet & greets met werknemers en doe-opdrachten.

Ontvang de link naar de Expeditie 7 werelden van techniek en de docentenhandleiding  

Schrijf je hier in voor de Expeditie 7 werelden van techniek. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de link naar de Expeditie en de docentenhandleiding. Zo kun jij deze online Expeditie klassikaal geven.

Houd voor updates de website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voorgaande edities Career Day on Tour

Benieuwd naar voorgaande edities van de Career Day on Tour? In 2019 organiseerde Jet-Net & TechNet de Career Day on Tour in twee regio’s:

Career Day on Tour Twente
De Career Day on Tour Twente werd georganiseerd op 15 en 17 oktober 2019. Bekijk hieronder het videoverslag.

Career Day on Tour Zuid-Limburg
De Career Day on Tour Zuid-Limburg werd in 2019 georganiseerd op 22 en 23 oktober, hieronder kun je het videoverslag bekijken.