Career Days

Tijdens de Career Days ontdekken meer dan 4.500 leerlingen in het voortgezet onderwijs (3 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren!

Career Days 2020

Jet-Net & TechNet volgt de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. In lijn daarmee is er besloten om in 2020 geen fysieke evenementen te organiseren.

Om leerlingen toch kennis te kunnen laten maken met de diverse bèta en techniek sector ontwikkelen we de Expeditie 7 werelden van techniek. Dit is een interactief digitaal platform voor leerlingen uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, waar zij de 7 werelden van techniek kunnen onderzoeken, ontdekken en ervaren: allemaal vanuit het klaslokaal.

Wil je met jouw leerlingen de Expeditie 7 werelden van techniek ervaren?

Schrijf je dan hier in en ga direct aan de slag! Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de link naar de Expeditie 7 werelden van techniek. Hier vind je onder andere de docentenhandleiding, de TechCheck én 7 lesbrieven – voor iedere wereld één – met mooie doe-opdrachten.

Houd voor updates de website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.