Hoe geef je invulling aan W&T-onderwijs?

Wil je binnenkort beginnen met het geven van wetenschap- en techniekonderwijs? En zoek je handvatten om je W&T-lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken voor leerlingen? Dit korte webinar biedt volop inspiratie om je W&T-onderwijs een mooie impuls te geven.

45 min

Voor:

  • Iedereen die een goede start wil maken met W&T in het basisonderwijs: leerkrachten, schoolleiders en W&T-coördinatoren en leden W&T-werkgroepen

Dit kun je verwachten

  • Ontdek hoe de methodiek van Onderzoekend & Ontwerpend Leren een goede en makkelijke manier biedt om W&T-onderwijs te geven.
  • Maak kennis met de 7 werelden van techniek, die je helpen om een technische vraag of opdracht te verbinden aan de belevingswereld van je leerlingen.
  • Krijg concrete ideeën aangereikt voor de invulling van W&T-lessen.
  • Voel je na afloop (meer) toegerust om zelf W&T-lessen te geven.

Data

Dit webinar wordt online aangeboden op de volgende data:

Dinsdag, 28 september
16:00 - 17:00 uur

Deelname is kosteloos

Laagdrempelig en interactief

Deelname aan het webinar is kosteloos en laagdrempelig. Het blijft niet bij luisteren alleen: je kan ook direct via de chat vragen stellen. Tijdens het webinar word je als deelnemer gestimuleerd om na te denken over je eigen praktijk. Na afloop ontvang je documentatie, tools en praktische voorbeelden die in het webinar aan de orde kwamen.

Aanmelden voor dit webinar

Deelname is kosteloos