7 werelden van techniek voor leerkrachten

Techniek en technologie zijn ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Overal om ons heen is techniek. Alle reden dus om de interesse voor techniek en technologie bij alle leerlingen aan te spreken en aan te wakkeren. In dit webinar maak je kennis met de 7 werelden van techniek. Met de 7 werelden van techniek leg je op een gemakkelijke manier de link tussen de belevingswereld van jouw leerlingen en techniek en technologie.

Voor:

  • Leerkrachten van groep 7 & 8 die Inno-Future Hardenberg bezoeken op 26 november 2021

Dit kun je verwachten:

  • Maak kennis met de 7 werelden van techniek, een model waarin je met aansprekende contexten de breedte van techniek ontdekt.
  • Ontdek de verschillende ‘techtypes’ die er onder leerlingen te onderscheiden zijn, met elk hun eigen set drijfveren en motivaties waar het gaat om techniek en technologie.
  • Neem de belevingswereld van kinderen als uitgangspunt om vervolgens in te spelen op hun drijfveren en ze zo te enthousiasmeren voor techniek.
  • Neem je kennis van ‘Expeditie 7 werelden po’ waarmee je na Inno-Future verder kan in jouw eigen klas.

Data

Dit webinar wordt online aangeboden op de volgende data:

Woensdag, 10 november 2021
15:30 - 16:15 uur

Deelname is kosteloos

Waarom dit webinar?

Ter voorbereiding op het bezoek aan Inno-Future, Hardenberg

Techniek en technologie zijn ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Overal om ons heen is techniek. Alle reden dus om de interesse voor techniek en technologie bij alle leerlingen aan te spreken en aan te wakkeren. En daarbij aan te sluiten op de drijfveren en de belevingswereld van elk kind.

In deze workshop maak je kennis met de 7 werelden van techniek, die ook zichtbaar zijn op het evenement Inno-Future in Hardenberg.

De trainers

Aanmelden voor dit webinar

Deelname is kosteloos