Imke van de Graaf

Projectleider bij Jet-Net & TechNet waar ik verantwoordelijk ben voor de workshops die wij verzorgen voor het primair-, voortgezet onderwijs en bedrijven.  Ik help deze mee ontwikkelen, stuur onze professionele trainers aan en je kunt mij ook aantreffen voor de groep.

Al jaar en dag sta ik voor groepen en daar word ik elke keer weer zo blij van! In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over hoe je jongeren kunt enthousiasmeren voor techniek. En door deze twee te combineren hoop ik dat ik scholen en bedrijven inspireer om met kleine aanpassingen een grotere groep jongeren te kunnen raken voor techniek en technologie.

Ik geniet ervan als mensen op het puntje van hun stoel zitten en het kwartje valt. Op deze manier draag ik er indirect aan bij dat jongeren ontdekken waar ze blij van worden en keuzes kunnen maken die bij ze passen.

"Had ik vroeger ervaren wat ik nu predik, was ik waarschijnlijk geen gemiste kans voor techniek! Hopelijk bereikt mijn “gepredik” via de docenten, decanen en bedrijven de jongeren van nu."