Carla Roos

Ik werk als senior projectleider bij Jet-Net & TechNet en houd me bezig met ons complete ondersteuningsaanbod. Hiermee helpen we scholen en bedrijven bij het enthousiasmeren van meer jongeren voor techniek. Samen met leuke en enthousiaste collega’s ontwikkel ik handige tools, inspirerende lesmaterialen en leerzame trainingen.

Mijn drijfveer is om mensen te helpen groeien. Als trainer leef ik op als het echt tot uitwisseling komt: als ik met mensen van scholen en bedrijven in gesprek kan gaan over hun knelpunten, vragen, oplossingen en ervaren. Op zo’n manier dat we van en met elkaar leren en tot nieuwe inzichten en ideeën komen.

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan.” Die houding wil ik – via de scholen en bedrijven – overdragen op leerlingen. Techniek en technologie gaat om ontdekken, onderzoeken en nieuwsgierig zijn – dingen uitproberen en ervaren waardoor jongens en meiden zien: dit kan ik ook!

"Techniek is overal! Die brede blik op techniek en de betekenis ervan in het dagelijks leven wil ik meegeven aan scholen en bedrijven."