Inspiratieworkshop

Nieuwsgierigheid en verwondering liggen aan de basis van talentontwikkeling bij kinderen. Wetenschap en techniek volgens Onderzoekend & Ontwerpend Leren biedt de ruimte die daarvoor nodig is. Het stimuleert leerlingen om met hun eigen interesses en creativiteit aan de gang te gaan. Tijdens de Inspiratieworkshop Wetenschap & Techniek laat de techniekcoach precies zien wat je als leerkracht kunt doen om de radertjes bij kinderen op deze manier in beweging te krijgen.

De inspiratieworkshop is een laagdrempelige workshop – erg geschikt voor studiedagen – waarin leerkrachten kennismaken met wetenschap- en techniekonderwijs en zélf een les ervaren volgens de methodiek van Onderzoekend & Ontwerpend Leren. De workshop is gratis, duurt 1,5 uur en is geschikt voor leerkrachten, schoolleiders en directeuren in het primair onderwijs.

Wil je meer lezen over (de inhoud van) deze workshop? Kijk dan hier.

Deze workshop kan gewoon doorgang vinden, ook in coronatijd. Dus plan vooral een workshop dit schooljaar, bijvoorbeeld tijdens een studiedag! Zodra je je team hebt aangemeld, nemen we contact op om gezamenlijk zeker te stellen dat de workshop veilig kan plaatsvinden.   

Klik op onderstaande button ‘Toon formulier’ om je aan te melden.