Webinars Maak W&T-onderwijs dat raakt

Kinderen vinden het heel leuk als ze op school aan de slag mogen met proefjes, experimenten, ontwerpopdrachten of technische uitdagingen. En inmiddels is ook wel duidelijk hoeveel ze daarvan leren. Het is goed voor hun creativiteit, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Het versterkt vaardigheden als samenwerken, communiceren en logisch nadenken. Alle reden dus om in de klas aandacht te besteden aan wetenschap en techniek.

Belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt
Je kunt meedoen aan twee online webinars waarmee we je laten zien hoe je aan de slag kan met het maken en geven van aansprekende wetenschap- en technieklessen voor ál jouw leerlingen. Je leert hoe je de belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt kunt nemen voor speelse en uitdagende onderzoeks- en ontwerpvragen, waar leerlingen graag mee aan de slag gaan. Het eindresultaat van beide webinars: je eigen rake W&T-onderwijs op maat. Jet-Net & TechNet laat je zien en helpt je ervaren dat iedere leerkracht en iedere school aansprekend W&T-onderwijs kan geven. En dat het nog leuk is om te doen ook!

Er is een webinar waarin je leert over hoe de 7 werelden van techniek je hierbij kunnen helpen. Dit webinar is geschikt voor leerkrachten van groep 1 tot en met 8. Daarnaast is er een webinar waarbij je het Bèta&TechMentality-model toe kunt passen op je eigen lessen en techniekprojecten – dit is speciaal voor leerkrachten uit de bovenbouw (groep 6 t/m 8) en geschikt als je al enige ervaring hebt met het geven van W&T-onderwijs.

Wil je deze webinars volgen? Geef je op via onderstaande links. De webinars zijn bedoeld voor leerkrachten of W&T-coördinatoren op basisscholen.

Maak W&T-onderwijs dat raakt! Met de 7 werelden van techniek.
Voor leerkrachten van groep 1 t/m 8

Datum   Tijd
Woe 10 maart 16:00– 17:00 uur
Woe 14 april 16:00– 17:00 uur
Do 20 mei 20:00 – 21:00 uur
Do 10 juni 16:00– 17:00 uur

Meld je aan door een mail te sturen naar trainingen@jet-net.nl


Maak W&T-onderwijs dat raakt! Met het Bèta&TechMentality-model.

Voor leerkrachten met enige W&T-ervaring uit groep 6 t/m 8

Datum   Tijd
Woe 21 april 16:00– 17:00 uur
Do 17 juni 16:00– 17:00 uur

Meld je aan door een mail te sturen naar trainingen@jet-net.nl