Ook deelnemer worden?

Lees meer

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is hét moment om aan de slag te gaan met wetenschap en technologie in jouw klas. Jet-Net & TechNet helpt je daar graag bij. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen kan worden wat hij of zij wil. Kinderboeken laten kinderen nadenken of fantaseren over beroepen, hebben ze bijvoorbeeld ooit nagedacht over een beroep in de techniek? Een boek kan ze helpen om een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is. De Kinderboekenweek (6 t/m 17 okt 2021) heeft dit jaar weer genoeg boeken geselecteerd die helemaal aansluiten bij het thema ‘Worden wat je wil’. Als docent kun je nog veel meer dan alleen het voorlezen van één van de boeken, je kan er ook echt mee aan de slag.

Ontwerpboxen

Met de ontwerpboxen van Ontwerpen in de klas duikt jouw klas namelijk volledig in het thema ‘Worden wat je wil’. Je combineert de thematitels heel gemakkelijk met laagdrempelige en leerzame ontwerplessen én met de 7 werelden van techniek. Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn wij een samenwerking aan gegaan met Ontwerpen in de Klas en boden wij jou dit jaar een mooie actie aan: bestel je 2 of meer ontwerpboxen? Dan krijg je de 1e t.w.v. €44,95 helemaal gratis van ons! (Deze actie geldt per school, zo lang de voorraad strekt. Bekijk alle actievoorwaarden.) De ontwerpboxen zijn niet meer te bestellen op dit moment. Houd de website van Ontwerpen in de Klas in de gaten voor andere mooie acties.

Zelf aan de slag

Het thema ‘Worden wat je wil’ kan op veel verschillende manieren ingezet. Gebruik het bijvoorbeeld om jouw leerlingen te enthousiasmeren voor een mooi beroep in de techniek of technologie. Neem eens een kijkje bij onze lesideeën, vraag de gratis Inspiratiemap aan, ga aan de slag met de 7 werelden van techniek of werk met het Bèta&TechMentality-model.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen met onze nieuwsbrief