Digitale activiteiten voor mkb-bedrijven

In november en december organiseert Jet-Net & TechNet een aantal (digitale) activiteiten om jou als mkb’er te helpen de verbinding met scholen te maken. Deze verbinding is het fundament voor de toekomst van techniek, technologie en ict. Jongeren hebben immers een goed beeld van wat de technische sector inhoudt nodig. Met als doel: meer jongeren die de keuze maken voor een carrière in de technologie. Jouw verhaal en de passie voor je bedrijf maken daarin het verschil.  Met onze jarenlange ervaring in de samenwerking tussen school en bedrijf helpen wij om jouw verhaal op een goede manier aan jongeren te vertellen.

De activiteiten zijn online en kort. We laten zien wat je als bedrijf digitaal kunt doen. Daarbij houden we rekening dat zowel scholen als bedrijven in deze periode andere prioriteiten hebben. We kijken dan ook vooral vooruit naar volgend jaar als er weer activiteiten op school mogelijk zijn.

Drie landelijke webinars
Experts brengen je in korte tijd (hooguit een uur) op de hoogte over hoe je een activiteit (zoals een gastles of bedrijfsbezoek) op een school goed inricht. Je krijgt inzicht wat drijfveren van jongeren zijn, wat hen tijdens een activiteit triggert en hoe je het beste kunt samenwerken met een school. Ook laten we zien hoe onze coaches jou een-op-een kunnen helpen. De webinars worden gegeven door een expert op het thema, samen met een mkb-bedrijf.

  • Webinar 1 – Bèta&TechMentality en de zeven werelden – hoe je kunt inspelen op de drijfveren van jongeren.
    Datum en tijd: Maandag 7 december 2020, 09:30 – 10:30 uur
  • Webinar 2 – Hoe organiseer ik een bedrijfsbezoek?
    Datum en tijd : donderdag 10 december 2020, 13:30 – 14:30 uur
  • Webinar 3 – Hoe geef ik een goede gastles?
    Datum en tijd: maandag 14 december 2020, 09:30 – 10:30 uur

klik hier voor meer informatie en voor het inschrijven voor de webinars.

Regionale meet-ups
Deze online bijeenkomsten worden georganiseerd door onze regiocoördinatoren. Zij geven je kennis en expertise over actuele onderwijsactiviteiten, bieden overzicht hoe het regionale netwerk eruit ziet en laten zien welke activiteiten staan gepland. Ook maak je kennis met andere bedrijven in uw regio. Daarnaast kunnen ook thema’s als gastlessen en de drijfveren van jongeren aan bod komen. De aankomende data voor de meet-ups zijn:

Voor meer informatie of aanmelden klik op de link van de Meet up.
De meet ups in januari 2021 zijn gezien de huidige lockdown situatie tot nader order uitgesteld.

Een-op-een coaching
Wil jij met jouw bedrijf jongeren enthousiasmeren voor technologie en ict en zit je met de vragen als: Hoe kom ik in contact met een school? Wat voor soort activiteiten kan ik aanbieden? Hoe geef ik een goede gastles of organiseer ik een bedrijfsbezoek? Plan dan snel een afspraak met een van onze coaches. Een coach biedt jou individueel en hands-on ondersteuning bij het in contact komen met scholen, het vormgeven of verrijken van activiteiten of tips voor het contact leggen met jongeren. Interesse? Stuur een mail naar info@jet-net.nl of bel met 085-0643050.