Trainingen

Wil je jongeren enthousiasmeren voor technologie, vanuit jouw bedrijf aan de slag en kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan het overzicht van al onze gratis trainingen die jou de juiste tools en handvatten geven!

Workshop: Aansprekende gastlessen en bedrijfsbezoeken

Wil je een goede gastles of bedrijfsbezoek organiseren? Hiervoor bieden wij twee verschillende workshops aan: Aansprekende gastlessen en bedrijfsbezoeken voor kids (PO) & Aansprekende gastlessen en bedrijfsbezoeken voor jongeren (VO). Deze workshops worden zowel online als offline aangeboden.

Training: Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek

Wil je binnenkort je eerste gastles gaan geven of wil je meer halen uit de gastlessen en bedrijfsbezoeken die jullie al verzorgen voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs? In deze intensieve training van 1 dagdeel op locatie leer je samen met jouw collega’s hoe je dat aanpakt. Aanmelden kan hier. 

Workshop: Bèta&TechMentality

Je leert hoe je inspeelt op de drijfveren en interesses van jongeren en hen aanspreekt op een manier die zij begrijpen. Zodat je hen boeit en nieuwsgierig maakt. Hoe dat werkt en hoe je dit zelf kunt toepassen, leer je in deze workshop van 60 minuten. Je gaat de diepte in met het Bèta&TechMentality-model, waarbij je veel aan de slag gaat en de opgedane inzichten vertaalt naar je eigen praktijk. Deze workshop wordt zowel online als offline aangeboden. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Werksessie: Bèta&TechMentality in jouw praktijk

Als je de workshop Bèta&TechMentality hebt gevolgd, is deze werksessie een mooie vervolgstap. Deze werksessie, die op jouw locatie gegeven wordt, helpt jouw team om het in de praktijk toe te gaan passen zodat je er direct mee aan de slag kan. Aanmelden kan hier. 

Workshop: De kracht van taal en beeld

Taal en beeld zijn krachtige middelen om de beeldvorming bij jongeren over techniek positief te beïnvloeden. Graag delen we inzichten uit onderzoek en praktische tips in een aantal workshops ‘De kracht van taal en beeld’. In de workshop, die online en offline aangeboden wordt, krijg je in slechts 1 uur tijd inzicht in hoe beeldvorming bij jongeren over techniek werkt en veel praktische tips om daarop in te spelen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.