Event - Techniek Tastbaar Lelystad

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Op 4 november vindt de eerste Techniek Tastbaar Lelystad plaats bij Porteum. Het open evenement dat al jaren georganiseerd wordt in Noord en Oost Nederland, richt zich met doe-activiteiten rond techniek op jongeren van 10 tot 16 jaar. We verwachten 1.000 tot 1.500 bezoekers!

Regionale bedrijven, opleidingen en partners laten de jongeren, maar ook hun ouders en docenten zie en beleven welke techniek en technologie actueel is op de arbeidsmarkt. Aan de hand van het concept van de 7 Werelden van Techniek ervaren zij dat techniek een rol speelt in alle beroepen. Jet-Net & Tech-Net ondersteunt de activiteit door bedrijven te activeren mee te doen. De training ‘Het boeien en aantrekken van een nieuwe generatie personeel’ wordt in de aanloop naar dit evenement kosteloos aangeboden aan de bedrijven. De training geeft houvast bij het vinden van manieren om beroepen af te stemmen op de beleving van de vaak nog jonge doelgroep. Meer info over deze training vind je hier.

Informatie

Vragen?

Heb je vragen over dit aanbod, wil je als bedrijf graag meedoen met deze activiteit of wil je een evenement als dit ook in jouw regio opstarten? Neem dan contact op met Ivo Solinger (regiocoördinator Jet-Net & TechNet): 06-40615800 of i.solinger@jet-net.nl.

Techniekpodium Almere

De zorg, de bouw, administratie, media… Er is eigenlijk geen beroep te bedenken waar techniek geen rol speelt....

Lees meer

Beroepensafari Zwolle

Van 8 t/m 10 november 2022 organiseert Sterk Techniekonderwijs Zwolle de Beroepensafari. Tijdens de Beroepensafari maken vmbo leerlingen...

Lees meer

TechExperience Utrecht

Op 20 oktober bezoeken ca 1.100 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs uit de regio...

Lees meer