Event - Tech Your Talent IJmond

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Tijdens Tech Your Talent maken leerlingen uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs kennis met de 7 werelden van techniek. Er zijn workshops en demonstraties. Ook kunnen leerlingen speeddaten met studenten die al gekozen hebben voor een technische opleiding of medewerkers van een technisch bedrijf. De Tech Your Talent workshops hebben een link met de 7 werelden van techniek.

In Beverwijk vindt Tech Your Talent plaats tijdens de Techport Technologie Week, medio oktober 2022. Leerlingen van vo-scholen uit de regio bezoeken bedrijven. Na een korte inleiding of bedrijfspresentatie gaan de leerlingen aan de slag in workshops. Zo maken zij kennis met techniek en met lokale bedrijven waar techniek een belangrijke rol speelt. Zo wordt het de leerlingen duidelijk dat techniek heel veelzijdig is, dat het niet moeilijk is en dat er voor iedereen kansen zijn om het te maken in de techniek. Inschrijven voor Tech Your Talent in de IJmond start komend voorjaar.

Informatie

Techniekpodium Almere

De zorg, de bouw, administratie, media… Er is eigenlijk geen beroep te bedenken waar techniek geen rol speelt....

Lees meer

Beroepensafari Zwolle

Van 8 t/m 10 november 2022 organiseert Sterk Techniekonderwijs Zwolle de Beroepensafari. Tijdens de Beroepensafari maken vmbo leerlingen...

Lees meer

Techniek Tastbaar Lelystad

Op 4 november vindt de eerste Techniek Tastbaar Lelystad plaats bij Porteum. Het open evenement dat al jaren...

Lees meer