Event - PET IJmond

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Het Promotie evenement Techniek (PET) in de IJmond vindt plaats tijdens de Techport Technologie week. Techport is het samenwerkingsverband tussen onderwijs en bedrijfsleven in de IJmond, en zet zich onder meer in voor het verbeteren van het technisch onderwijs, werkgelegenheid en innovatie. 

PET IJmond vindt plaats in sporthal De Walvis in Beverwijk. Er zijn ruim 25 workshops van scholen uit het vmbo, en havo/vwo. Ook zijn de regionale leerbedrijven en het bedrijfsleven vertegenwoordigd. Alle 7 werelden zijn vertegenwoordigd. Dit jaar ligt de nadruk op digitalisering.

Informatie

Over PET IJmond

PET IJmond staat open voor leerlingen van basisscholen uit de gemeenten Heemsker, Beverwijk, Uitgeest en Velsen. PET IJmond bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een week vol activiteiten om kennis te maken met techniek en het technisch onderwijs. Er zijn activiteiten voor leerlingen van basischolen,  vmbo2/3 en havo3. Ook zijn er programma’s voor ouders en leerkrachten.

STEAM Café

Het STEAM Café is een online bijeenkomst waar ze jou een verhaal brengen uit de wereld van Wetenschap...

Lees meer

Makersfestival

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan naar het Makersfestival Zwolle...

Lees meer

VMBO-MBO conferentie

De zesde conferentie Techniek & Technologie ontmoet beroepsonderwijs, dat is pas STERK! Vmbo en mbo samen op 1...

Lees meer