Event - PET Alkmaar

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Het Promotie Evenement Techniek (PET) in Alkmaar vindt plaats in sporthal de Hoornse Vaart. Er zijn circa twintig workshops voor leerlingen van groep 7 en 8.  Het Van der Meij College en het Petrus Canisius College organiseren het evenement.

PET Alkmaar vindt komnd schooljaar plaats op 13 en 14 oktober 2022.  Je kunt je inschrijven voor het promotie evenement Techniek in Alkmaar vanaf april 2022.  Na inschrijving ontvang je meer informatie over het programma,  zoals de tijdslots waarin de workshops plaatsvinden en over het stallen van de fietsen en parkeren van auto’s. Het event staat open voor leerlingen van basisscholen uit Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Bergen, Egmond en Heerhugowaard. PET Alkmaar is onderdeel van het programma Sterk Techniekonderwijs (STO) in Noord-Kennemerland. De workshops worden georganiseerd door de vmbo’s en havo/vwo-scholen en hebben tot doel de leerlingen kennis te laten maken met bètavakken en techniek.

Vervoer: Deelnemende scholen worden uitgenodigd om met de fiets of de auto te komen. Er wordt geen busvervoer geregeld.

Informatie

Techniekpodium Almere

De zorg, de bouw, administratie, media… Er is eigenlijk geen beroep te bedenken waar techniek geen rol speelt....

Lees meer

Beroepensafari Zwolle

Van 8 t/m 10 november 2022 organiseert Sterk Techniekonderwijs Zwolle de Beroepensafari. Tijdens de Beroepensafari maken vmbo leerlingen...

Lees meer

Techniek Tastbaar Lelystad

Op 4 november vindt de eerste Techniek Tastbaar Lelystad plaats bij Porteum. Het open evenement dat al jaren...

Lees meer