Event - PET Alkmaar

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Het Promotie Evenement Techniek (PET) in Alkmaar vindt plaats in sporthal de Hoornse Vaart. Er zijn circa twintig workshops voor leerlingen van groep 7 en 8. Het Van der Meij College en het Petrus Canisius College organiseren het evenement.

PET Alkmaar vindt komend schooljaar plaats op 13 en 14 oktober 2022. Je kunt je inschrijven voor het promotie evenement Techniek in Alkmaar vanaf april 2022. Na inschrijving ontvang je meer informatie over het programma, zoals de tijdslots waarin de workshops plaatsvinden en over het stallen van de fietsen en parkeren van auto’s.

Informatie

Over PET Alkmaar

PET Alkmaar staat open voor leerlingen van basisscholen uit Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Bergen, Egmond en Heerhugowaard.  PET Alkmaar is onderdeel van het programma Sterk Techniekonderwijs (STO) in Noord-Kennemerland. De workshops worden georganiseerd door de vmbo’s en havo/vwo-scholen en hebben tot doel de leerlingen kennis te laten maken met bètavakken en techniek. PET Alkmaar bestaat sinds 2017.

STEAM Café

Het STEAM Café is een online bijeenkomst waar ze jou een verhaal brengen uit de wereld van Wetenschap...

Lees meer

Makersfestival

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan naar het Makersfestival Zwolle...

Lees meer

VMBO-MBO conferentie

De zesde conferentie Techniek & Technologie ontmoet beroepsonderwijs, dat is pas STERK! Vmbo en mbo samen op 1...

Lees meer