Event - Night of the Nerds LIVE

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Beleef op woensdag 7 juni 2023 de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van creativiteit, innovatie en technologie tijdens Night of the Nerds LIVE! Het programma bestaat uit een interactieve expo, demo’s, talks en workshops. 

Informatie

Waarom Night of the Nerds?

Als docent, TOA of decaan sta jij voor het prikkelen van alle (aanstormende) nerds van jouw school. Daarom kom jij bij ons langs om jouw leerlingen te laten doen en dromen in de wereld van creatieve technologie. 

De programma’s van Night of the Nerds zijn speciaal ontworpen om jouw leerlingen (14-19 jaar) in aanraking te brengen met: game changers en jonge helden van innovatieve technologiebedrijven, technische & creatieve opleidingen en de creatieve industrie.

Dit doen we op een laagdrempelige, interactieve manier. Leerlingen en studenten worden meegenomen in de frontlinie van innovatie en raken geïnspireerd, uitgedaagd en ondergedompeld in de wereld van creativiteit + technologie + innovatie.

STEAM Café

Het STEAM Café is een online bijeenkomst waar ze jou een verhaal brengen uit de wereld van Wetenschap...

Lees meer

Makersfestival

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan naar het Makersfestival Zwolle...

Lees meer

VMBO-MBO conferentie

De zesde conferentie Techniek & Technologie ontmoet beroepsonderwijs, dat is pas STERK! Vmbo en mbo samen op 1...

Lees meer