Event - Innofuture Hardenberg

Let op: dit is geen aanmelding. Hiermee zet je deze activiteit in je agenda.

Stroop je mouwen op en duik in de wereld van techniek! Ga jij aan de slag met bouwen, lassen, elektro- of installatietechniek? Ben je benieuwd wat voor techniek en gadgets er zijn in de zorg? Of ga je liever bezig met robots, Drones, 3d printen, programmeren, E-Sports of zelf virtual reality ervaren? Op Innofuture kan het allemaal!

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april wordt de evenementenhal in Hardenberg weer omgetoverd tot een wereld vol techniek. Kinderen ervaren opnieuw hoe leuk en breed techniek is en wat voor toffe bedrijven en opleidingen er in onze regio zijn!

Informatie

Over Innofuture Hardenberg

Tijdens Innofuture Hardenberg duiken bezoekers in de wereld van techniek en innovatie. Hierbij staan zelf ontdekken, ervaren en doen voorop.

Er wordt een breed programma aangeboden waarbij uiteenlopende thema’s rondom techniek aan bod komen. Van elektro/installatietechniek, bouw, verspanen en zelf een lasje leggen tot programmeren, virtual reality ervaren en aan de slag gaan met robots, drones, energie en chemie.

Het evenement wordt ingericht met stands, doe-pleinen en (mini) workshops waar ‘de handen uit de mouwen’ worden gestoken.

Innofuture Hardenberg wordt georganiseerd vanuit de samenwerkingen binnen Sterk Techniekonderwijs NOO met partijen vanuit onderwijs, het (lokale) bedrijfsleven en de overheid. Samen laten we zien hoe leuk en breed techniek is, welke baankansen en technische opleidingen er in de regio zijn en de impact die techniek/technologie heeft op de toekomstige werkzaamheden in uiteenlopende branches.

 

Night at the Museum

NEMO opent vrijdag 14 april 2023 speciaal de deuren voor een gratis inspiratieavond voor leraren uit het primair...

Lees meer

Bedrijfsbezoek Ziekenhuis Gelderse Vallei | Zorgtechnologie

In een ziekenhuis denk je niet direct aan techniek, maar wist je dat de gezondheidszorg bol staat van...

Lees meer

Techniekdag De Liemers

De Techniekdag Liemers is een geweldige dag waar je kennis kan maken met de boeiende wereld van de...

Lees meer